QUÈ POTS FER TU

DONAR ROBA, AEE I LLIBRES

FER UN DONATIU

FER-TE VOUNTARI

SI ETS EMPRESA O AJUNTAMENT


DONAR ROBA, AEE I LLIBRES:

Pots dipositar la roba, el calçat, el tèxtil de la llar i els aparells elèctrics que no utilitzis en qualsevol dels nostres contenidors o caixes de cartró que tinguis al teu entorn. Telefona al nostre número d'informació 611 466 566 per conèixer la ubicació més propera.


PROYECTOS INFANTILES DONAR ROBA, AEE I LLIBRES

FER UN DONATIU:

En cas que desitges col·laborar econòmicament amb les beques menjador i l'assistència mèdica a nens pots fer un donatiu.

Tota l'ajuda destinada a aquests projectes l'administraran la Fundació Escola Vicenciana i la FUNDACIÓ HOSPITAL DE NENS DE BARCELONA.


PROYECTOS INFANTILES FER UN DONATIU

FER-TE VOLUNTARI:

Cada vegada són més les persones que volen passar a l'acció i pensen que oferint part del seu temps lliure per ajudar als altres és la millor manera de contribuir al bé comú. És per això que la figura del voluntari/ària s'ha convertit en un dels motors indispensables dins la nostra societat actual.

Sense aquest suport no podríem engegar molts dels nostres projectes. Així doncs, no tan sols valorem enormement aquesta figura, sinó que la considerem determinant a l'hora d'executar les nostres accions. Gràcies a ells arribem a més municipis i a més gent gràcies a la proximitat veïnal i el coneixement del territori.

PROYECTOS INFANTILES FER-TE VOUNTARI

Hi ha moltes tasques a fer i que ben segur que encaixen en les diferents perspectives dels voluntaris. La seva tasca principal és promoure la recollida de roba en diferents municipis on volem estar presents. Sensibilitzar a la comunitat de la importància del reciclatge de la roba i dels aparells i electrodomèstics que ja no volem és una tasca també molt important.

Cal que siguin persones interessades en el tema social, el reciclatge i el medi ambient, ja que el nostre treball es basa en aquests àmbits. El perfil és molt ampli i tothom pot ser voluntari. Busquem persones de totes les edats motivades per aconseguir els objectius de l'associació.

Estem creant un projecte educatiu de reforç escolar a l'Àfrica, al desert del Sàhara, i aquells voluntaris que ho vulguin, podran anar a col·laborar per donar aules de castellà a nens, donant suport al professor de l'escola local.

Aquestes aules afavoriran la integració dels nens saharauís en el programa d'intercanvi.

PROYECTOS INFANTILES FER-TE VOUNTARI
PROYECTOS INFANTILES CONTENIDOR METÀL·LIC

També pots participar en la recollida de roba, RAEE, ulleres i llibres.

Com a empresa pots col•locar un contenidor al teu centre de treball o bé, si no hi ha un lloc adequat per situar-ho, una caixa de cartró i promoure campanyes de recollida solidària entre els teus treballadors.

Si ets una botiga, fes un petit gest, col•loca una caixa per a la recollida de roba, calçat i aparells elèctrics en el teu establiment. D'aquesta manera contribueixes a l'obtenció de recursos que destinem a beques de menjador, a l'assistència mèdica a nens, a la protecció del medi ambient i a la creació d'ocupació. El teu establiment pot ser un espai Solidari!

Mesura de la caixa: base 50 x 50 cm i altura: 100 cm.


PROYECTOS INFANTILES CAIXA DE CARTRÓ